• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İlahi sanatçıları Mevlid etkinliğiyle ilgili duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman Mewlid alanında düzenlenen ve 7'den 70'e her kesimden yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Mewlid etkinliğinde seslendirdikleri ilahilerle coşku dolu anlar yaşatan ilahi ses sanatçıları, bu tür etkinliklerde yer aldıkları için büyük bir şeref duyduklarını, bu coşkuyu yaşatan Peygamber Sevdalılarına müteşekkir olduklarını söylediler.  

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Batman Mewlid etkinliğinin çok güzel bir program olduğunu ve büyük bir heyecan duyduklarını belirten İlahi Sanatçısı Ömer Güneş, "Çok güzel bir program oldu. İnşallah bu hayırlı etkinlikler düzenlendikçe bizlerde sanatçılar olarak bu tür hayırlı etkinliklerde yer alıp destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

"Yüreklerdeki Peygamber sevdasına bir kez daha şahit olduk"

Batman halkının Mevlid meydanını hınca hınç doldurarak Peygambere olan sadakatini ortaya koyduğunu söyleyen sanatçı Burhanettin Cebba, "Evvela bu programı tertipleyen Peygamber Sevdalılarına teşekkürlerimi arz ediyorum. Burada anlatılamayacak muhteşem bir tablo vardı. Gerçekten bu muhteşem kalabalık her şeyi anlatıyor. Batman halkı Peygambere olan sadakatini bugün yineledi. Batman çevresinden ve köylerinden büyük bir katılım oldu. Kendilerine gerçekten canı gönülden müteşekkiriz. Batman halkı gerek ilahilere teşrifleriyle gerekse de tekbir sedalarıyla göklerdeki melekleri sevindirdiler. Bu duygu anlatılmaz yaşanır. Batman'ın Peygamber sevdasını yüreğinde taşıdığına bir kez daha şahit olduk." dedi.

 "Peygambere sarıldıkça kimse bizleri bölemeyecek"

Hazreti Peygamberi, seslendirdikleri ilahilerle insanlara anlatmaya çalıştıklarını belirten ilahi sanatçısı Özcan Atsat ise şöyle konuştu:

"Bizlere böylesi bir günü gösteren Allah'a sonsuz hamd ve sena olsun. Meydanda coşku doruktaydı. Hakikaten insanlar Peygamber sevgisine, muhabbetine gark olmuş olarak meydanı doldurdular ve bizler de beraber hep birlikte coştuk. Bizler de ilahi ve marşlarımızla programa bir nebze de olsa katkı sağladık. Sizlerin de gördüğünüz gibi insanlar akın akın Peygamber sevdasına koştu. İnşallah bizler birlik ve beraberlik içinde Peygambere sarıldıkça kimse bizleri bölemeyecek. Eğer ki bizler Kürdüyle, Türküyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Arabıyla bu iman deryasına el atıp gönül açarsak bir olursak, diri olur ve hiç kimse bizleri bölmeye ve zarar vermeye yeltenemeyecek İnşallah." ifadelerini kullandı. 

Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Olam ise "Hamdolsun programımız çok güzel geçti. Sanatçılar olarak yine bu yıl sahnede yer aldık. Peygamber Efendimizin için seslendirdiğimiz ilahilerle meydanda bulunan Peygamber âşıklarını coşturmaya çalıştık. Allah, etkinlikte emeği geçen herkesten razı olsun."  (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir