• DOLAR 32.331
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2295.726
  • ...
SON DAKİKA
Diyarbakır`da kaza: 2 ölü 13 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır-Silvan Karayolu'nda hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, Diyarbakır-Silvan Karayolu'nun 35'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır yönüne giden ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 13 AT 078 plakalı hafif ticari araç, lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkıp, karşıdan gelen 21 SZ 787 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazaya karışan araçlar yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Ömer Aydın ve henüz ismi öğrenilmeyen bir vatandaş hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Aynı yolda seyreden düğün konvoyunda bulunan bir aracın sürücüsü kazaya bakmak için yavaşladı. Arkasında gelen araçlarında karıştığı zincirleme kazada da 8 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Hayatını kaybedenler de hastanenin morguna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Emrah Deniz, Şükrü Tontaş- İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir