• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Anayola kontrolsüz çıkan araç kaza yaptı: 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bismil Batman yolu 15'inci kilometresi Salat Mahallesi mevkiinde, mahalleden ana yola kontrolsüz olarak çıkan M.A yönetimindeki 21 BK 809 plakalı otomobil ile Bismil'den Batman yönüne doğru seyreden R.U yönetimindeki 21 DD 522 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza akşam saat 18.20 sıralarında yaşandı Bismil Batman karayolu 15'inci kilometresinde yaşandı.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre 21 BK 809 plakalı otomobilin sürücüsü M.A anayola kontrolsüz ve hızlı olarak çıkınca Bismil'den gelerek Batman yönüne doğru seyreden R.U yönetimindeki 21 DD 522 plakalı otomobilin sürücüsü hızını alamayarak araca çarptı.

Yaşanan kazada 21 BK 809 plakalı otomobilin sürücüsü M.A ile 21 DD 522 plakalı otomobilde bulunan R.U, S.U, Y.T ve sürücü R.U yaralandı.

Olaya müdahale eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri olaya müdahale ederek gerekli önlemleri aldılar.

Yaralılardan durumu ciddi olan M.A olay yerine gelen ambulansla Bismil Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumları daha hafif olan diğer yaralılar olay yerindeki araçlarla Batman Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Trafik polislerinin olaya müdahalesinin ardından olay yerine gelen çekici ile araçlar yoldan kaldırıldı. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir