• DOLAR 32.596
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2493.199
  • ...
Batman mevlid etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü tarafından yarın düzenlenecek "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" temalı mevlid etkinliği için program alanı sabah saatlerinden itibaren hazırlanmaya başlandı.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerin gönüllüleri, alandaki çalışmalara iştirak etti.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, yarınki mevlid etkinliği için bugün sabah saatlerinden itibaren meydanda olduklarını söyledi. 

Aydın, "Peygamber Sevdalıları Batman İl Koordinatörlüğü olarak yarın saat 13.30'da düzenleyeceğimiz 'Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliği için bugün sabah 07.00'den beri hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şu anda alandayız ve mevlid etkinliğimiz için hazırlıklarımızı bitirmiş bulunmaktayız.. Alanda özellikle misafirlerimizin rahat edebilmeleri ve herhangi bir zorlukla karşılaşmamaları için elimizden gelen tüm çabayı sarf ettik. Kaybolabilecek çocuklar için kayıp çocuk çadırı kurduk. Bay ve bayanlar için de sağlık çadırlarını kurduk. Sağlık ekiplerimiz de hazır bir şekilde beklemektedirler. Konuklarımız için protokol platformunu kurduk. Sanatçıların sahne alacağı platform da hazır. Bu meydan yarın mevlit etkinliği için hazırdır İnşaAllah. Herkesi yarın bu meydanda yapılacak etkinliğe davet ediyoruz." dedi. (Muhammed Said Aksoy/ Mehmet Sait Çelik - İLKHA)


















































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir