• DOLAR 32.322
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2282.01
  • ...
Öğrencilere gölge oyunu sergilendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 10 ilkokulda "Game Of Gölge" ekibi tarafından gölge oyunu sahnelendi. 5 gün süren etkinlik kapsamında Selahattin Eyyübi İlkokulu, Yalım Ortaokulu, Toki İlkokulu, Hacı Hamdiye Özdemir Ortaokulu, Abdülkadir Tutaşı İlkokulu, 13 Mart İlkokulu, Noter Cevdet Altun İlkokulu, Cahit Zarifoğlu İlkokulu, Eryeri İlkokulu ve 75. Yıl İMKB Ortaokulu'nda sergilenen oyunları yüzlerce öğrenci izledi.

Gösteriyi izleyen öğrenciler oldukça keyifli vakit geçirdi. Artuklu Belediyesi'nin daveti üzerine Mardin'e gelen 3 kardeşten oluşan "Game Of Gölge" ekibinden Hasan Şahin şunları söyledi:

"Buraya gelmekten ve Mardinli öğrencilerle buluşmaktan inanılmaz keyif aldık. Artuklu Belediyesi'ne bu davetleri için teşekkür etmek istiyorum. Bizleri çok sıcak karşıladılar ve çok güzel ağırladılar. Sanki yıllardır burda yaşıyormuş gibi hissettik. Öğrencilerin oyunlara katılımı ve ilgilisi büyüktü. Bu da bizi memnun etti. " diyerek Mardin insanın sıcaklığına ve misafirperverliğine hayran kaldıklarını kendilerini yemeğe davet edenler olduğunu ifade etti. Hasan Şahin "Bizlerle sofralarını paylaştılar. İstanbul'a oranla Mardin değerlerini, sıcaklığını hiç kaybetmemiş bir şehir. Mardin'e tekrar gelmeyi çok isteriz. "

Gölge oyunlarını çok sevdiklerini ve çok eğlendiklerini ifade eden öğrenciler, Game Of Gölge ekibini kendileriyle buluşturduğu için Artuklu Belediyesi'ne ve Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'e teşekkür ederek bu tarz etkinliklerin sürmesini istediklerini ifade ettiler. (M. Salih Keskin - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir