• DOLAR 32.604
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2430.598
  • ...
Gaziantepliler Mewlid etkinliğine gül ile davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörlüğü tarafından yarın düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörlüğü, 15 Nisan Pazar günü (yarın) Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi yanındaki Yeni Miting alanında saat 13.30'da düzenleyecekleri "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine herkesi davet etti.

Platform üye ve gönülleri, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği münasebetiyle küçük kız çocuklarıyla beraber başta esnaf olmak üzere halka gül hediye etti. Gül dağıtan platformun yetkilileri halkı etkinliğe davet etti.

Gül dağıtımından önce bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep Koordinatörü Mustafa Kaya, pazar günü saat 13.30'da "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği düzenleyeceklerini hatırlattı.

Etkinlik saatini dört gözle beklediklerini belirten Kaya, "Bugün üyelerimiz, gönüllülerimiz, kızlarımızla birlikte esnaf ve vatandaşlara gül ve kitap dağıtarak yarın düzenleyeceğimiz Mewlid etkinliğine davet ettik." dedi.

Kaya, düzenleyecekleri etkinliğe tüm halkı davet ettiklerini ve etkinlik kapsamında tüm hazırlıklarını da tamamladıklarını belirterek, "Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep koordinatörlüğü olarak yarın ki etkinliğimiz ile ilgili tüm hazırlıklarımızı bugün ile itibariyle tamamladık. Biz yarın ki bu büyük etkinliğe Allah'ın izniyle her alanda hazırız. Büyük bir coşku ve heyecanla da hazırlıklarımız bitmiş bir şekilde yarın etkinlik saatimizi bekliyoruz."ifadelerini kullandı.

İnşallah yarın Peygamber Efendimizi büyük bir coşkuyla anacağız" diyen Kaya, "Bugünde son olarak halkımıza kentimizin belirli noktalarında Peygamber Efendimizi simgeleyen gül hediye ettik. İnşallah yarın halkımızın da katılımıyla etkinliğimizi yapacağız. Halkımızda büyük bir teveccüh gördük. Halkımız bu anlamda memnuniyetlerini dile getirdiler. Etkinliğe katılacaklarını ve heyecanla da etkinlik saatini beklediklerini söylediler. Bugün gül dağıtımı ile beraber çalışmalarımızı da nihayete erdirdik."şeklinde konuştu.

Gül dağıtımı esnasında esnaf ve halk, platform üyelerine büyük bir ilgi göstererek, şimdiden "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir