• DOLAR 32.388
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.69
  • ...
Muş`ta `Her Mezarlığa Bir Ağaç` projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Şehir Mezarlığında 'Her Mezarlığa Bir Ağaç projesi' kapsamında ağaç dikimi yapıldı.

Ağaç dikme programına Muş Valisi Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Feyat Asya katıldı.

Cuma Namazını Son Durak Camisinde kılan Vali Yıldırım ve Belediye Başkanı Asya, namaz sonrası vatandaşlarla birlikte mezarlık alanında ağaç dikti.

'Her Mezarlığa Bir Ağaç' sloganıyla dağıtılan çam ağaçları, vatandaşlar ve belediye çalışanları tarafından mezarlığa dikildi.

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, ağaç dikiminin İslam dinindeki önemine dikkat çekerek, "Bugün vatandaşlarımız ile birlikte ilimizin en büyük mezarlıklarından biri olan Şehir Mezarlığında ağaç dikimini başlattık. 'Her Mezarlığa Bir Ağaç' sloganıyla mezarlıkların kenarına çam ağacı dikiyoruz. Bu ağaçlardan vatandaşlarımıza da dağıtıyoruz. İsteyen vatandaşlarımız yakınlarının mezarına dikmek üzere çam ağaçlarından alabilir. Şehir Mezarlığında başlattığımız bu çalışmayı diğer mezarlık alanlarında da uygulayacağız. Ağaç dikim programımıza katılımlarından dolayı herkese şükranlarımı sunarım." dedi. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir