• DOLAR 32.343
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2307.58
  • ...
HÜDA PAR` dan Kovancılar esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, aralarında HÜDA PAR Kovancılar İlçe Başkanı Musa Suiçer'in de bulunduğu bir heyetle birlikte Kovancılar İlçe esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyetini sıcak karşılayan çarşı esnafı, işsizliğin kendilerini olumsuz etkilediğini söylediler.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, Kovancılar İlçe Teşkilatı ile birlikte İlhami Ertem ve Elâzığ caddesindeki esnafları ziyaret ettiklerini belirterek, "Ziyaretimiz olumlu geçti. Esnaf, ilçedeki işsizliğin kendilerini olumsuz etkilediğini söylediler. Esnafın sıkıntılarını, istek ve taleplerini kayıt altına aldık. Esnaflarımıza yönelik ziyaretlerimiz devam edecektir." ifadelerini kullandı. 

HÜDA PAR'dan İlçe Müftüsüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Heyet, esnaf ziyareti sonrası Kovancılar İlçesine tayin olan Kovancılar İlçe Müftüsü Ahmet Bulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kovancılar İlçe Müftüsü Ahmet Bulut, İlçede yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İlçedeki Merkez Camisinin yanında, gençlere yönelik Masa Tenisi, Satranç Turnuvaları ve 4-6 yaş aralığındaki çocukların oynayabilecekleri alanlar oluşturduklarını belirten Müftü Bulut, başka projeleri olduğunun da altını çizdi.

HÜDA PAR heyeti ziyaretler sonrası ilçeden ayrıldı. (Emrullah Yıldız-İLKHA)






































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir