• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
İstanbul polisinden uyuşturucu operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Arnavutköy Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2018 yılının ilk 3 ayında uyuşturucu satışı yapan 24 kişinin yakalandığı açıklandı.

Uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen mekânlara yapılan operasyonlarda ise son 3 ayda ele geçirilen uyuşturucunun 19 kilogram olduğu belirtildi.

Ormanlık alanda hem satıyor hem içiyorlar

Arnavutköy İlçesine bağlı Taşoluk mahallesinde bulunan ormanlık alanda uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisini alan polisin ormanlık alana yaptığı operasyonda, polisi fark eden Ümit Ç. ile Enes A. farklı yönlere kaçmaya başladı.

Yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan şüphelilerin kovalamaca sırasında etrafa attığı poşetlerde yaklaşık 11 gram ağırlığında uyuşturucu madde olduğu tespit edildi.

Şüphelilerden Ümit Ç.'nin üzerinde çıkan ve uyuşturucu madde ticaretinden elde ettiği düşünülen toplam da 520 lira para ile uyuşturucu maddeye el konuldu. Şüpheliler savcının talimatı ile gözaltına alındı.

İzci Çadırında uyuşturucu ticareti

Başakşehir Şamlar mevkiinde bulunan izci kampı yakınındaki piknik alanına uyuşturucu satıcılarının giriş çıkış yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen polis operasyon düzenledi. Aykut A., Erdal O., Fatma G., İbrahim U. İsimli şahısların Şamlardaki piknik alanında kurdukları çadırda uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtilirken, gözaltına alınanlardan bir kişinin ise hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve arama kararı olduğu öğrenildi. (Nizamettin Aşkın-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir