• DOLAR 32.58
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2441.556
  • ...
"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü tarafından Batman'da düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin hazırlıkları sürüyor.

Batman'da Pazar günü Otogar yanı Mevlid Alanında, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" temasıyla gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle kentte bayram havası yaşanırken, farklı platformlardan etkinliğe destekler gelmeye devam ediyor.

Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı Güneş, yaptığı açıklama ile olabilecek sağlık sorunlarına anında müdahale için SAĞ-ÇEV olarak mevlid alanında bir adet sağlık çadırı kurarak etkinliğe destek vereceklerini söyledi.

Güneş, etkinlik alanında 2 ambulans, 4 doktor, 25 sağlık memuru ve 20 hemşire sağlık personelinden oluşan sağlık ekibinin de hazır bulunacağını söyledi.

Güneş, "Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden SAĞ-ÇEV olarak bizlerde 15 Nisan Pazar günü saat 13.30'da yapılacak olan 'Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliğine gönüllüler olarak sağlık ile ilgili en üst safhada desteklerimizi sunacağız. Peygamber sevdalısı halkımızın sağlık ile ilgili bir sıkıntıları oluşmaması adına alanda sağlık çadırını kuracağız. 2 tane tam teçhizatlı ambulans olacaktır. 4 doktor ve 25 sağlık memuru ile 20 hemşiremiz alanda görev yapacaktır." diye konuştu.

Tüm Batman halkını yapılacak etkinliğe davet eden Güneş, "Bütün Peygamber âşıklarını bu büyük mevlit etkinliğine davet ediyoruz. Gelsinler ve orada Peygamber efendimize olan aşk ve sevdalarını haykırıp, bunu bütün dünyaya ilan etsinler." ifadelerini kullandı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir