• DOLAR 32.509
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2497.105
  • ...
Bu da Enerji Bank
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında dünya çapında aranan Mehmet Aydın`la ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Mehmet Aydın, Çiftlik Bank sistemini kurduktan sonra bir de ‘Enerji Bank` projesi geliştirmiş. Yazılımı hazırlanan bu sistem Aydın ile ortağının arası açılınca yarım kalmış...

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında dün 4 kişi daha tutıklandı. Tutuklananlar arasında Çiftlik Bank`ın muhasebecisi K.K da var. Soruşturma bütün hızıyla devam ederken firari CEO Mehmet Aydın hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkıyor.

Milliyet.com.tr`den Musa Kesler'in haberine göre, Mehmet Aydın; Çiflik Bank sistemi sorunsuz işlemeye başlayınca bir de aynı şekilde oyun tabanlı ‘Enerji Bank` projesi geliştirdi. Bu proje kapsamında toplanacak paralarla rüzgâr ve güneş türbünleri kurulması, buradan üretilecek elektriğin de devlete satılacağı kurgusu yapıldı. Yazılımı hazırlanan sistem, Aydın`ın ortağı olan ve aynı zamanda projenin bürokratik ayağını ‘sorunsuz` yürütmeyi taahhüt eden ortağı ile arası açılınca proje rafa kaldırıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir