• DOLAR 32.587
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2523.479
  • ...
Bitlis`te Siyer Sınavı`nda dereceye girenlerin ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, 18 Şubat 2018 tarihinde "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bitlis il genelinde dereceye girerek, farklı ödüller almayı hak kazanan 29 kişiye ödülleri verildi. Kiminin ödülleri okullarına götürülerek teslim edilirken, kimilerine ise platforma üye derneklerde verildi.

Genç neslin Peygamber sevdasıyla yetiştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Bitlis Koordinatörü M. Emin Şana, platform olarak düzenledikleri Siyer Sınavı'na yoğun katılımın olması kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirtti.

Şana, il genelinde dereceye giren 29 kişiye ödüllerini verdiklerini ve sınava katkı sunanlara da çeşitli hediyeler verildiğini dile getirerek, "18 Şubat 2018 tarihinde 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temasıyla Siyer Sınavı'nı gerçekleştirdik. Sınav öncesinde yoğun bir çalışma gerçekleştirildi. Kardeşlerimiz okul okul, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak sınav için kayıtlar yaptılar. Allah'a hamdolsun ki yapılan ihlaslı çalışmanın neticesinde, il genelinde bir önceki yılla oranla yüzde 50 artış sağlanarak, 5 binin üzerinde kişi sınava kayıt yaptı. Bu rakamın büyük bir çoğunluğunun çocuklar ve gençlerden oluşması sevindiriciydi. Sınava katılan ve destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Geleceğin teslim edileceği gençlerin ihyası için, bu ve benzeri hayır faaliyetlerini sürdürecekleri hatırlatmasında bulunan Şana, il genelinde dereceye giren 29 kişiye ödüllerini verdiklerini, Siyer Sınavı'na katkı sunanlara da çeşitli hediyeler takdim ettiklerini ifade etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 














































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir