• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mevlid etkinliğine davet için stantlar kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu Pazar günü Batman'da düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği öncesi kentin Cumhuriyet Meydanı, Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önü, Atatürk Parkı karşısı, Batman Park AVM önü ve Karşıyaka Geçidi'ne kurulan mevlid stantlarıyla Batman halkını etkinliğe davet etti.

Standı ziyaret edenlere gülsuyu ve şeker ikram edilirken, hediye olarak da Peygamber Sevdalıları Platformu'nun mevlide özel hazırladığı CD'ler, mevlit mitinglerine ait fotoğrafların yer aldığı albüm ve Kutlu Doğum etkinliğine davet eden el ilanları halka verildi.

Kurulan stantlar hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Sevgi-Der Yönetim Kurulu Üyesi Emin Uras, " Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama' temasıyla yapacağımız etkinliğimizden milletimizi haberdar etmek ve bilgilendirmek konusunda birçok eve kitap dağıttık. Hem hemen Batman'daki tüm evlere gidip kitap verdik. Birçok yere afişler ve brandalar astık. Birçok noktaya da mevlid stantlarını açtık." dedi.

Yapılan mevlid etkinliklerinin amacını açıklayan Uras, "Amacımız Peygamber Efendimizin sünnetinden uzaklaşan ve onun sevgisinden uzaklaşan insanları tekrar bir araya getirmek, o sevgiyi onlara yaşatmak ve daha güzel bir İslami yaşantıyı yaşamalarını sağlamaktır. Her sene etkinliklerimiz öncesi stantlar kuruyoruz. Kurduğumuz stantlara gelenlere davetiye, çocuklara, balon dağıtıyoruz. Gülsuyu ve şeker ikramında bulunuyoruz. Buradan tüm Batman halkını 15 Nisan Pazar günü saat 13.30'da otogar yanı Mevlid Alanı'nda yapacağımız mevlid etkinliğimize davet ediyoruz." diye konuştu.

Standın Cumartesi gününe kadar açık kalacağı öğrenildi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir