• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
Sosyal hizmet merkezinden bilgilendirme toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Viranşehir Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda Sosyal Hizmet Merkezi'nin iş ve işlemleri ile ilgili sunum yapıldı.

Düzenlenen Bilgilendirme Toplantısına İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi, Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, İlçe Tarım Müdürü Siraç Yolcu, İlçe Tapu Müdürü Mehmet Hekimoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, Vergi Dairesi Müdürü Fatih Tunç, SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterisi ile başlayan bilgilendirme toplantısında konuşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemal Çalışkan, merkezin idari yapısı, saha çalışmaları ile yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.  Çalışkan tarafında yapılan sunumun sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Bilgilendirme toplantısının sonunda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit son yıllarda yaşanan dönüşüm ve yenilikler ile Türkiye'de sosyal devlet ilkesi anlayışının pratik olarak sahada uygulandığına şahit olduklarını vurguladı.  Her geçen yıl Sosyal Hizmet Merkezlerinden faydalanan kişi sayısının arttığını belirten Çimşit, 2016 yılında 16 milyon 2017 yılında 21 milyon kişinin sosyal hizmetlerden yararlandığını belirtti. (Sabri Acet-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir