• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
"STK'lar Kurumlara Yol Gösteriyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Karatoprak, MÜSİAD'a iadeyi ziyarette bulunarak özel idarenin çalışmalarını anlattı.

 

Ziyaret sırasında Batman'ın geleceğini şekillendirecek önemli işlere imza attıklarını vurgulayan Karatoprak, "DMO'dan 8 adet kamyon, Merkeze bağlı köylere çöp kamyonları ve 400'ün üzerinde çöp konteynırı almayı hedeflemekteyiz, "Yeni üniversite ve Kantar köprüsü Batman'ı ileriye taşıyacak önemli çalışmalardır" dedi.

 

Batman'ın geleceğe hazırlarken ortak akılla hareket edilmesi gerektiğini her fırsatta söylediğini ifade eden Karatoprak, halkın sesi olan sivil toplum kuruluşlarının kurumlara yol gösterdiğini ve bu nedenle önemli bir yere sahip olduklarını kaydetti.

 

MÜSİAD'ın çalışmaları ve araştırma raporlarının kendilerine yol gösterici olduğunu ve yaptıkları her işte STK'ların ve halkın isteklerini gözettiklerini belirten Karatoprak "Ortak akıl ile yapılan işler daha başarılı ve faydalı olur. Büyük önem verdiğimiz STK'lar bizim olmazsa olmazımız" dedi.

 

Şube Başkanı Suad Özdemir, Yusuf Karatoprak'ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İl özel idarenin çalışmalarından memnunuz. Özellikle ihalelerde yapılan şeffaf çalışmalar bizi memnun etmektedir. Sayın Karatoprak'ın STK'lara olan ilgisi topluma olan saygısını göstermektedir. Batman kaderine bırakılamayacak kadar güzel bir il, Hepimizin ortak noktasıdır. Yaşadığımız şehre yaptığımız her işte değişik görüşlere, fikirlere önem verilmelidir" şeklinde konuştu. (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir