• DOLAR 32.598
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2408.896
  • ...
Diyarbakır`da yarın bazı yollar trafiğe kapanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da düzenlenecek olan "Atatürk'ün Diyarbakır'ı Fahri Hemşeriliğe Kabul Edişinin 92'nci Yıl Dönümü Kutlamaları" kapsamında yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı, vatandaşların mağdur olmaması için alternatif güzergâhların kullanılması istendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada,  "Vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında 05 Nisan 2018 perşembe günü saat 07.00'den etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar şöyle sıralandı:

"Ekinciler Caddesi'nde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Akkoyunlu Caddesi takiben İstasyon Caddesi'ne verilecektir. Hintlibaba Caddesi'nde; Kışla Caddesi ile İnaloğlu Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve Ali Emiri Caddesi'ne verilecektir. İnaloğlu Caddesi'nde; Ekinciler Caddesi ile Hintlibaba Caddesi arası kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben İstasyon Caddesi veya Elazığ Caddesi'ne verilecektir. Kışla Caddesi'nde; Ekinciler Caddesi kesişiminden Hintlibaba Caddesi kesişimine kadar kapanacaktır. Alternatif olarak Elazığ Caddesi ve İstasyon Caddesi'ne verilecektir." (Mehmet Çelik-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir