• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

 

BATMAN

Vakıf Katılımın Batman'daki şubesi açıldı. Vali Ahmet Deniz, Şirinevler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda hizmet verecek şubenin açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgeye yatırım yapılması çağrısında bulundu. Bölgede artık huzurun hakim olduğunu vurgulayan Deniz,

"İlimizde yeni bir kuruluşun açılmış olması çok önemli, özellikle de istihdam açısından. Şehrin güveni ve huzuru açısından yatırım yapılıyor olması da güzel bir mesaj. Bütün yatırımcılara, 'geç kalmayın' diyoruz. Fabrika olsun, sanayi olsun, banka olsun şu an tam zamanı." dedi.

“BUNU YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH ADIYAMAN VE SİİRT ŞUBELERİ DE TAKİP EDECEK”

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş da artık bölgenin kaynaklarının bölgede yatırıma dönüşeceğini söyledi. Vakıf Katılım'ın Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı faizsiz bir katılım bankası olduğunu belirten Göktaş, şunları kaydetti:

"Vakıf Katılım olarak temel prensibimiz, ilde, yörede topladığımız kaynakları ve fazlasını o yöreye kullandırmaktır. Geçmişte bu bölgede toplanan paralar batıda değerlendirilirdi. Bu yavaş yavaş dönüşüyor ve bunu görmek memnuniyet verici. Artık bölgenin kaynakları bölgeye değer katmak üzere kullanılıyor hatta bölge dışından toplanan kaynakların da buraya doğru akması söz konusu. Son gelişmeler de gösteriyor ki bölgenin, cazibe merkezi olması yönünde gittikçe artan bir değeri var. Bunu çok net görüyor, bu nedenle Batman'da ilk şubemizi açıyoruz. Bunu yakın zamanda inşallah Adıyaman ve Siirt şubeleri de takip edecek."