• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kızıltepe Belediyesi 313 çöp konteyneri dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi "Temiz çevre, sağlıklı toplum" çalışmaları kapsamında çöp konteynır eksikliği bulunan merkez ve kırsal mahallelere iki ayda 313 adet çöp konteyneri dağıttığını açıkladı.

Konuyla ilgili Belediyeden yapılan açıklamada, Kızıltepe Belediyesi olarak yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarını en etkin biçimde sürdürdüklerini belirterek, "Çevre temizliği çalışmaları kapsamında çöp konteyner eksikliği bulunan merkez ve kırsal mahallelere 313 adet çöp konteynır dağıtımı gerçekleştik. İlçemiz daha temiz bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından temizlik konusu her zaman Kızıltepe Belediyesi'nin öncelikleri arasında yer almaktadır." ifadelerine yer verildi.

Çöp konteynırların bakım ve onarımının da yapıldığı belirtilen açıklamada, Özellikle vatandaşların yaya olarak geçtiği ilçe merkezine yakın cadde, bulvar ve sokakların çöpleri toplanıp, çöp konteynırları yıkanarak yerinde ilaçlama çalışması yapıldı. Haftanın belirli günlerinde kurulan pazar yerlerinin, pazar bitiminin ardından oluşan çevre kirliğinin temizlenmesinin de ekiplerce yapıldığı belirtildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir