• DOLAR 32.488
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2478.533
  • ...
Batman Valisi okullarda incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, merkez Petrol Mahallesinde bulunan Batman Yağmur Anaokulunu, Metin Bostancıoğlu Ortaokulu, Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulunu ve Petrol Anadolu Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Okullarda incelemelerde bulunan Vali Deniz, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sınıfları gezerek, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunan Deniz, öğrencilerle "Batman Her Yerde Okuyor" kampanyası kapsamında okuma saati etkinliğinde kitap okudu.

İlde eğitim-öğretim kalitesini artırmak ve başarı seviyesini yükseltmek için birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Deniz, Batman'da eğitim çıtasını yükseltmek için el birliği içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Okullarda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi, kendilerine kitap hediye etti.

Deniz, "Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar projesi, Batman Her Yerde Okuyor kampanyası gibi birçok çalışma yürütülüyor. Eğitim-öğretimin yanında ayrıca çocuklarımıza her fırsatta milli ve manevi değerlerimizi, ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusu her fırsatta çocuklarımıza anlatmalısınız. Bizleri bir arada tutacak olan bu değerlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Öğrencilerle kuracağınız iletişim önemlidir, bunun yanında her fırsatta aile ziyaretlerini gerçekleştirelim. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum." diye konuştu.

Petrol mahallesindeki okul ziyaretlerinin ardından Deniz, Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu'nda yapımı tamamlanan Necip Fazıl Kısakürek Kütüphanesinin açılışını yaptı.

Kütüphane açılışın ardından öğrencileri ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle ile bir süre sohbet ederek, kendilerini kitap hediye etti. (M. Fatih Akgül-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir