• DOLAR 32.591
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2507.188
  • ...
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Külliye`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Türkiye'ye gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki karşılama töreninin ardından, iki lider Türkiye ve İran bayrakları önünde el sıkışarak gazetecilere poz verdi.

Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma yemeği sonrasında Ruhani ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi bugün gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ve Putin ile önce baş başa görüşmeler yapacak, daha sonra üçlü zirve düzenlenecek.

Suriye'de ateşkesin sağlanması ve normalleşme sürecini kapsamlı bir şekilde masaya yatırılacağı zirve sonrası çalışma yemeği verilecek. Daha sonra liderler ortak basın toplantısı için gazetecilerin karşısına çıkacak.

Saat 10.30: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Rusya-İran Zirvesi için Türkiye`ye gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın İran Cumhurbaşkanı Ruhani`yi Külliye protokol kapısında karşıladığı tören basına kapalı gerçekleşti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir