• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.86
  • ...
Havai fişekler giyim mağazasını küle çevirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın İpekyolu ilçesi Beşyol mevkiinde bir giyim mağazasında patlatılan havai fişek ve dilek balonlarından kaynaklandığı belirtilen yangında mağazada yangın çıktı.

Yangın hakkında bilgi veren mağaza sahibi Mehmet Sayın, havai fişek ve dilek balonlarından kaynaklanan yangında iş yerinin küle döndüğünü ve zararının 600 bin TL olduğunu söyledi.

Akşam erken saatlerde mağazayı kapatıp gittik sonra yangın çıktığı haberini aldıklarını belirten Sayın, şöyle konuştu:

"Mağazayı kapatıp çıktıktan yaklaşık olarak iki saat sonra mağazada yangın çıktığı haberini aldık. Geldik ama artık geç kalınmıştı. Yangın, 4 saatlik bir çalışmayla itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Mağazanın yandığı saat havai fişek ve dilek balonu saatiyle aynı zamana denk geliyor. Dün gece Beşyol'da havai fişek ve dilek balonu gösterileri yapıldı. Çıkan yangının bundan olduğunu düşünüyorum. Biz mağazayı kapatıp çıkarken bütün şalterleri indirmiştik. Her akşam mağazayı kontrol edip öyle çıkıyoruz. Şu an elektrik konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyoruz. Hiçbir şey kalmamış, tüm malımız, malzememiz kül olup gitmiş. Neyimiz varsa depodaydı ve depo da tamamen yanmış. Kamera sistemi, klima sistemi, raflar ne varsa yandı kül oldu, şu an 600 bine yakın bir zarardayız."   (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir