• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Artuklu Belediyesi'ne taziye evi teşekkürü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu ilçesi Kotek Mahallesi'nde mahallelinin kendi imkanlarıyla yapmaya çalıştığı ancak bütçesi yeterli olmadığı için tamamlayamadığı taziye evine Artuklu Belediyesi'nden destek geldi.

Kotek Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik'in isteğini geri çevirmeyen Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'ün gerekli talimatları vermesi üzerine durdurulan taziye evi çalışmaları yeniden başladı.

Yetersiz bütçe sebebiyle ilk etapta sadece taziye evi ziyaretlerinin kabul edildiği tek katlı bir salon olarak planlanan taziye evi, Artuklu Belediyesi'nin de ciddi bütçe desteğiyle 3 katlı olarak bay- bayan yemekhanesi ve otel konforundaki 4 odalı misafirhanesiyle kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

Kotek Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Taziye evine başladığımızda tek katlı olarak planlamıştık. Bütçemiz daha fazlasına yetmiyordu. Kaymakam Bey'den Allah razı olsun bize Hızır gibi yetişerek taziye evini tamamlamamızı sağladı. Kendisini her ziyaret ettiğimizde bizleri bıkmadan usanmadan dinledi. Bütün sorunlarımızı çözmek için çaba gösteren Kaymakam Bey, Kotek Mahallesi'ne taziye evi yapılması için destek verebileceğini söyleyerek bizleri geri çevirmedi." dedi.

Taziye evi yapımının ne aşamada olduğu hakkında bilgi veren Kotek Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik;  "Kaba inşaatımız sona erdi. Şu anda elektrik tesisatımız çekiliyor. Kendisinin yardımlarıyla kısa sürede taziye evimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunabileceğiz. Aksi takdirde biz bu taziye evini 3 senede tamamlayamazdık. " diye konuştu.

Çelik, Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'e desteklerinden ötürü teşekkür etti. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir