• DOLAR 32.503
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2488.15
  • ...
Pamukkale Üniversitesine öğretim üyeleri alınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünün çeşitli bölümlerden 10 öğretim üyesi alacağına dair ilan yayımlandı.

Buna göre; iktisadi ve idari bilimler fakültesine bir profesör, ilahiyat fakültesine 2 profesör ve 2 doçent, teknoloji fakültesine bir doçent, tıp fakültesine bir profesör ve 2 doçent, turizm fakültesine bir profesör alımı yapılacak.

Adayların, öğretim üyesi başvuru formu, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, askerlik belgesi ile birlikte başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmişlerini, profesörlük/doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, akademik değerlendirme belgesini (Üniversitenin Akademik Değerlendirme Kurulundan alınacak), yayın listelerini (yayınlardan birisi başlıca araştırma eseri olarak gösterilecek) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek rektörlüğe 15 gün içerisinde başvurmaları gerekiyor.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacak. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şartı bulunuyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir