• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
KDSS 55 Merkezde Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman merkezli olarak Türkiye geneli 55 merkezde Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) düzenlenecek.

 

Konuyla ilgili bilgi veren Batman Peygamber Sevdalıları Platformu sözcüsü Mehmet Ali Ortaç, Peygamber sevdalısı halka sevgi, selam ve hürmetlerini sunarak başladığı konuşmasında, iki senedir Batman'da düzenlenen KDSS'nin halktan teveccüh gördüğünü belirterek, "Bizler de bu güzelliği ve hayırlı faaliyetleri tüm Türkiye'ye yayma düşüncesiyle bu sene Türkiye geneli sınavı düzenliyoruz. 55 merkezde bu sınav düzenlenecek. Sınava beklemediğimiz bir teveccühle karşılaştık" dedi.

 

KDSS'ye 25 Bin Kayıt Oldu
Sınava şuan itibariyle 25 bin kayıt olduğunu belirten Ortaç, "Kayıtların 30 bine ulaşacağını düşünüyoruz. Sınavda soruların sorulacağı kaynak eserler Dua Yayınevinde basılmış olan 1. Kategori Abdulkadir Turan'ın yazdığı "Peygamberimi Tanıyorum" ile 2. Kategori Kazım Ağcakaya ve Bünyamin Bulut'un yazdıkları "Siyer-i Nebi Hz. Muhammed (s.a.v)" adlı kitaplardır. Hepsi satıldığından piyasada temin edilememektedir" diye konuştu.

 

Halkımızın Hizmetinde Olmaya Devam Edeceğiz
Gelecek senelerde de bu hayırlı faaliyetlerine devam edeceklerini açıklayan Ortaç, "Bu hayırlı faaliyetlerimizde Resulullah (s.a.v) sünneti ve davası daha iyi anlaşılması gayesiyle sürdüreceğiz. Halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

İlk 10'a Girenler Umre Ödülü
Sınavda dereceye gireceklerin ödüllendirileceğini belirten Ortaç, "55 merkezde düzenlediğimiz KDSS'de dereceye girecek kardeşlerimiz ödüllendirilecektir. Birincilere Cumhuriyet altını, ikincilere yarım altın ve üçüncülere ise çeyrek altın verilecektir. Ayrıca Türkiye genelinde ilk 10'a girecek kardeşlerimiz umre ödülü ile ödüllendirilecekler. Şimdiden sınava girecek tüm kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Rabbim hepsini muvaffak eylesin" dedi. (M.Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir