• DOLAR 32.596
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2507.666
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 4 Nisan 2012 Çarşamba günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Belçikalı Maria İslam`ı Seçti`
Batman`a gelin olmaya hazırlanan Katleen Maria Josef Kusseneers, İslamiyet`i merak ederek yaptığı araştırmalardan sonra Batman Müftülüğünde yapılan ihtida töreniyle Müslüman oldu.
 
`Peygamber Sevdalılarından Futbol Turnuvası‏`
Peygamber Sevdalılarına üye derneklerden Bilge-Der öncülüğünde Kutlu Doğum münasebetiyle liseye giden gençler için futbol turnuvası düzenlendi.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Taşlıdere`de 33 Graviteli Petrol Bulundu`
Batman`ın Kozluk ilçesinde Şelmo Petrol Sahası`nda sondaj ve arama çalışmalarını sürdüren ABD`li Pemi şirketi, saha içinde kalan Taşlıdere Köyü meydanında açtığı 4 kuyuda 33 gravitede kaliteli petrol buldu.
 
`Sular Yükseldi 4 Araç Mahsur Kaldı`
Batman Çayı`nda baraj kapaklarının açılması sonucu bir anda yükselen suda 4 araç ve araç içinde bulunan 7 vatandaş mahsur kaldı. Araçlar ve vatandaşlar İl Jandarma Komutanlığı`na bağlı önleyici hizmet devriyeleri tarafından son anda kurtarıldı.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Kanser Önlenebilir Bir Hastalıktır` 1-7 Nisan kanser haftası münasebetiyle yazılı açıklama yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, kanser konusunda toplum bilincini geliştirmenin kanserle mücadelede en etkili yöntemlerin başında geldiğini belirterek, kanserin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve kanserle savaşta erken teşhisin, hayat kurtardığını vurguladı.
 
`Peygamber Sevdalılarından Futbol Turnuvası`
Peygamber Sevdalılarına üye derneklerden Bilge-Der öncülüğünde Kutlu Doğum münasebetiyle liseye giden gençler için futbol turnuvası düzenlendi.
 
Batman Gazetesi; `Yarın Su Kesilecek`
Ana hat su borularında yapılacak bakım onarım ve arızalar nedeniyle 5 Nisan Perşembe günü 07.00 ile 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
 
`Bölge Hastanesinde Yalnız Değilsiniz`
Batman Bölge Hastanesi artan hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Sağlık Bakanlığı hizmet kalite standartları açısından görünür bir düzeye ulaşan Batman Bölge Hastanesi, medikal bakım ve tedavinin yanında vatandaşların sosyal sorunlarına çözüm ve katkıda bulunmak amacıyla, Sosyal Hizmet Birimini kurdu.
 
Batman Medya Gazetesi; `Kurtlar Köye İndi`
Batman`a 20 kilometre mesafedeki Oymataş Köyüne inen kurtlar, 10 koyunu telef etti. 3 koyunu da yaralayan kurtlardan biri iki gün sonra köye tekrar gelince vuruldu.
 
`641 Kişinin Sigortası İptal Edildi`
SGK ekipleri, kayıt dışı istihdamla mücadele ve prim tahsilâtı oranın arttırılması amacıyla başlattığı çalışma sonucunda bazı işyerlerinde çalıştırılmış gibi gösterilen 641 kişinin sigortasını iptal etti.
 
Batman Postası; `Maliyeciler Ağaç Dikti`
Hafta sonu tatilinde maliye tatilinde maliye teşkilatı topluca Hasankeyf yolu üzerindeki Maliye hatıra ormanına fidan diktiler.
 
`Belçikalı Gelin Maria Müslüman Oldu`
Batman`ın gelin olmaya hazırlanan Katleen Maria Josef Kusseneers Batman Müftülüğünde yapılan ihtida töreniyle Müslüman oldu.
 
Batman Barış Gazetesi; `Ömer Döngeloğlu`na Batman`da Yoğun İlgi` Kutlu doğum haftası münasebetiyle Batman Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kutlu doğum programına konuşmacı olarak katılan ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu`na yoğun ilgi gösterildi.
 
`TÜMSİAD`tan Üyelerine Eğitim`
TÜMSİAD Batman Şubesi, yaptıkları çalışmalar hakkında üyelerini bilgilendirdiği toplantıda, KOSGEB`in sunduğu destekler ve `İnsani İlişkiler ve Etkili İletişim` ile ilgili eğitim verdi.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Peygamber Sevdalılarından Futbol Turnuvası`
Peygamber Sevdalılarına üye derneklerden Bilge-Der öncülüğünde Kutlu Doğum münasebetiyle liseye giden gençler için futbol turnuvası düzenlendi.
 
Batman Umut Gazetesi; `Gresira Beldesinde "Kutlu Doğum" Etkinliği Düzenlendi`
Batman`ın Balpınar (Gresira) Beldesi`nde yapılan kutlu doğum etkinliğinde yoğun katılımla gerçekleşirken, yapılan konuşmalarda, Kur`an-ı Kerim ve sünnete göre çocuklarımızı yetiştirmemiz gerektiğine dikkat çekildi.
 
Batman Duruş Gazetesi; `Belçikalı Katleen Maria İslamiyeti Seçti`
Belçika asıllı Katleen Maria Josef Kusseneers merak edip araştırdığı İslam dinini benimseyerek Müslüman oldu.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `Yollara `Kaya` Engeli!`
Karın erimesiyle birlikte ulaşımın yeniden kapandığı Batman`ın Sason ilçesine bağlı köy ve mezraların grup yollarına düşen devasa kayalar, geçit vermiyor. (Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir