• DOLAR 32.613
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2523.074
  • ...

ŞIRNAK - Tekstil sektöründe iş hayatına atılan Hakan Tekstil'in açılışı için düzenlenen programa başta Kaymakam Mustafa İmamoğlu olmak üzere ilçedeki mülki amirleri katıldı.

 

Açılışın ardından atölyeyi gezen Kaymakam ve beraberindekiler atölyede üretilen ürünler hakkında işyeri sahibinden bilgiler alarak ürünleri incelediler. Genellikle çocuk giyimi üzerine üretim yapan atölyede şu anda 50 tane gencin istihdam edildiği öğrenildi.

 

İşyeri sahiplerinden Kadri Özel, yaptıkları bu yatırımla vatandaşlara iş imkânı oluşturmak istediklerini ve atılan bu adımın ilçe ekonomisine katkı sağlayacağını umut ettiklerini ifade ederek, ilçeye yatırım yapabilecek diğer işadamları açısından da ilçenin yatırım yapılmaya müsait olduğunu söyledi.

 

Kaymakam Mustafa İmamoğlu da ilçede oluşturdukları istihdam ile ilçe ekonomisine yaptıkları katkıdan dolayı işyeri sahipleri Kardi Özel ve Hakan Tosun'u kutlayarak teşekkür etti.

 

Atölyeyi gezdikten sonra Kaymakam ve diğer davetlilere atölyenin yemekhanesinde yemek ve tatlı ikram edildi. (Abit Dündar - İLKHA)