• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
Diyarbakır valisinden Alatosun Köyüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, merkez Bağlar İlçesine bağlı Alatosun Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Güzeloğlu'na Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Cumhuriyet Başsavcısı Kâmil Erkut Güre, Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve İl Müftü Vekili Abdullah Işık eşlik etti.

Alatosun Köyü Muhtarı İdris Tosun ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu ve beraberindeki heyet, ilk olarak köyde bulunan Seyyid Şeyh Ahmed Kerejdağı Türbesini ziyaret edip burada dua ettiler. Daha sonra Cuma Namazını kılan Güzeloğlu ve beraberindeki heyet, yemek programında köylülerle bir araya geldi.

Yemek programında köylülere hitaben bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, ülkenin her köşesinde birlik ve beraberliği tehdit eden ihanet şebekelerine karşı mücadelenin devam edeceğini belirterek, "Artık hükmeden değil, hizmet eden bir anlayışla bu meseleye yaklaşıyoruz. Yılların ihmali, eksiği hamdolsun kararlılıkla bir bir tamamlanıyor. Yoldan suya, okuldan kültür ve sağlık hizmetlerine, ne varsa hayatın içinde o meselelerin merkezindeyiz ve inanıyorum ki gelecek her gün daha güzele, daha iyiye doğruya erişeceğiz." dedi.

En büyük ve temel meselenin cehalet olduğunu belirten Vali Güzeloğlu konuşmasını şöyle bitirdi:

"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?" ayeti kerimesine inanan Müslümanlarız Elhamdülillah. Hepiniz ve hepimiz doğruyu bilmek, gerçeği bilmek ve bu şekliyle hareket etmek mecburiyetindeyiz. Okulumuzdan başlayarak her bir çocuğumuzun eğitim aldığı kurumu güçlendirmek ve inşallah milletin kalkınmasını hem beşeri olarak, hem de alt yapı olarak tamamlama mesuliyetindeyiz." (Mehmet Çelik-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir