• DOLAR 32.332
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2284.813
  • ...
"Şeytanın vücut bulmuş halisin diye duydum"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD Başkanı Donald Trump'ın Dışişleri Bakanlığına Rex Tillerson'ın yerine CIA Direktörü Mike Pompeo'yu, Ulusal Güvenlik Danışmanlığına H.R. Mc Master'ın yerine John Bolton'u getirmesinin ardından medyanın dikkati Savunma Bakanı Jim Mattis'in vereceği tepkiye yönelmişti.

Daha önce Tillerson'ın kovulmasını "bir Washington D.C. hikâyesi" diye geçiştirmiş olan Mattis, Bolton'la ilk görüşmesinde ''Duydum ki, gerçekten de şeytanın vücut bulmuş haliymişsin.'' dedi.

CNN'in haberine göre deniz piyadelerinin 'kuduz köpek' lakaplı emekli generali Mattis, kabinede en "güvercin" isim olarak kaldı ve tecrit edilmiş duruma düştü.

Eski siyonist Savunma Bakanı: Bolton bizden İran'a saldırmamızı istemişti

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın, ABD'nin Birleşmiş Milletler(BM) Büyükelçisi olduğu dönem siyonistleri İran'a saldırmak için ikna etmeye çalıştığı belirtilmişti.

Terör çetesi eski Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı Shaul Mofaz, 26 Mart tarihinde Yedioth Aharoth tarafından düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, "Bolton bizi İran'a saldırmamız için ikna etmeye çalıştı." ifadelerini kullanmıştı. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir