• DOLAR 32.569
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2437.724
  • ...
"Muhammedi bir ruh ile kardeşlerimizin yanında olmalıyız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin topraklarının terör çetesi tarafından gasp edilmesini protesto amaçlı düzenlenen "Toprak Günü" yürüyüşüne siyonistlerin saldırması sonucu 15 Filistinlinin şehid olması, en az bin 200 Filistinlinin yaralanmasını yazılı bir basın açıklaması ile değerlendiren Peygamber Sevdalıları Platformu, "Hiçbir kutsalı tanımayan siyonistler üç aylar gibi mübarek bir zaman diliminde katliamlarına devam etmektedir. Zalim işgalci israil her zaman olduğu gibi bütün dünyanın gözü önünde katliam ve vahşet işlemektedir." diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

"Ümmet olarak, İslam âlemi olarak kardeşlerimizin şehadet haberlerini sadece seyretmekteyiz." denilen açıklamada, "Bugün Filistin halkının direnişi bütün Müslümanların direnişidir. Bu direniş maddi ve manevi desteklenerek Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Şehit düşenler kardeşlerimizdir. Bu şehitler tüm ümmetin şehitleridir. Ümmet olarak elimizdeki tüm imkânları kullanmak suretiyle bu kardeşlerimize sahip çıkmalıyız. Muhammedi bir ruh ve direnişle meydanda ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermeliyiz." denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Üç maymunu oynayan sözde insan hakları savunucusu BM, NATO! Ey vahşi Batı! Neredesiniz? Hangi çağda yaşıyorsunuz? Bir an önce bu vahşete dur demelisiniz. Yine İslam İşbirliği Teşkilatı derhal müdahale etmeli ve aktif rol almalıdır. Müslüman ülkelerin liderleri sadece kınama ile yetinmeyerek gerekli girişimlerde bulunmalıdır. Zor durumda olan başta Filistin'deki kardeşlerimizin direnişlerinin başarıya ulaşması için dua seferberliği başlatmalıyız. Bunun için yapılan her türlü etkinlik ve girişimlerde kardeşlerimizin yanında olacağımızı önemle belirtmek isteriz.

Peygamber Sevdalıları Platformu." (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir