• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
BATSO Başkan adayı Doğru: İradenizi sandığa yansıtın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman esnafı 1 Nisan Pazar günü BATSO seçimi için sandık başına gidecek. Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Doğru, yaptığı açıklamada, pazar günü yapılacak BATSO seçimleri münasebetiyle kayıtlı üyelere çağrıda bulunarak oy kullanabilecek tüm üyelerin bu seçime gereken ehemmiyeti verip iradelerini sandığa yansıtmaları için seçime katılmalarını ve sandığa gitmelerini talep etti.

"Bu seçimin Batman'ımız için değeri ve katkısı büyüktür"

Dayanışma Grubu olarak "Sarı Oy Pusulası" ile seçime gireceklerini hatırlatan Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Mehmet Emin Doğru, "1 Nisan'da yapılacak Batman Sanayi ve Ticaret Odası (BATSO) seçimlerinin arifesine gelmiş bulunmaktayız. İnşallah pazar günü kazasız belasız sandık başına gidecek ve tercihlerimizi sandığa yansıtacağız. Bu seçimin Batman'ımız için değeri ve katkısı büyüktür. Bu amaçla BATSO'ya kayıtlı olup oy kullanabilecek tüm üyelerin bu seçime gereken ehemmiyeti verip iradelerini sandığa yansıtmaları için seçime katılmalarını ve sandığa gitmelerini talep ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Batman'ın geleceğini önceleyen adayları tercih edin"

Seçmenin sandığa gidip oy kullanırken Batman'ın geleceğini önceleyen adayları tercih etmeleri gerektiğini belirten Doğru, "Seçmenlerimizin sandığa giderken ve oy kullanırken Batman'ın geleceğini önceleyen, iş dünyası ve halkımızın yararına çalışıp Batman'ımızın hak ettiği yere gelmesi için gayret gösterecek uygun adaylardan yana tercihlerini kullanacaklarını temenni ediyoruz. Bu vesile ile bu pazar yapılacak BATSO seçimlerinin Batman'ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir