• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
Elâzığ Peygamber Sevdalıları tarafından Siyer Sınavı ödül töreni düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformunun Türkiye geneli düzenlediği Siyer Sınavına Elazığ'dan katılarak dereceye girenlere, düzenlenen bir programla ödülleri verilirken sınavın yapılmasında emeği geçen ve okul tahsisinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve okul müdürlüklerine teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Peygamber Sevdalıları Platformu Elâzığ İl Koordinatörü Mehmet Zülfü Öztürk ve beraberindeki heyet, Siyer Sınavı için okul tahsisinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Kömürlü'yü makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürtürk ise düzenlenen siyer sınavının güzel bir proje olduğunu ve bu çalışmadan dolayı Peygamber Sevdalıları Platformunu tebrik ettiğini belirterek çalışmalarının devamını dilediğini söyledi.

Ziyaretin ardından İl Koordinatörü Öztürk, Gürtürk'e Kâbe motifli Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Heyet, daha sonra Elâzığ İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Kömürlü ile Siyer Sınavı'nın gerçekleştirildiği okul müdürlerini ziyaret etti. 

"Sınavda dereceye giren katılımcıların ödülleri düzenlenen törenle verildi"

Siyer sınavında dereceye girenlere ödüllerin verildiği program hakkında da değerlendirmede bulunan Öztürk, Elâzığ'da Siyer Sınavı'na katılıp dereceye giren 62 katılımcıya ödüllerini, düzenledikleri bir törenle verdiklerini söyledi.

Öztürk, konuşmasına şöyle devam etti: "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 18 Şubat 2018 tarihinde "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlediğimiz Siyer Sınavı'na, Elâzığ'da yaklaşık olarak 8 bin kişi katıldı.  İlimizde, dereceye giren 62 kişi için, Elâzığ İl Koordinatörlüğümüz tarafından Elâzığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde bir ödül töreni gerçekleştirdik. Ödül töreninde, dereceye giren katılımcıların ödülleri, törene davetli misafirlerimiz HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sait Şahin, Elâzığ Yeni İhya-Der Başkanı Sayın Mustafa Yılmaz ve Koordinatörlüğümüzün bayan komisyon üyeleri tarafından verildi." (Emrullah Yıldız- İLKHA) 
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir