• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Batman Çayı'nda Mahsur Kalan 7 Kişi Kurtarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığı tarafından tatbik edilen önleyici hizmet devriyeleri kapsamında; özellikle havaların ısınmasıyla birlikte hafta sonları dinlenme ve piknik amacıyla açık alana çıkan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla Batman Çayı ve Dicle Nehrinde devriye faaliyetleri düzenleneceği bildirildi.

 

Bu kapsamda; Batman İl Jandarma Komutanlığı devriyeleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda son bir hafta içerisinde Malabadi Barajının kapaklarının zaman zaman açılması ile birlikte yükselen Batman çayında dört araç ve araçlar içerisinde mahsur kalan 7 kişi kurtardı.

 

Batman İl Jandarma Komutanlığı hafta sonları dinlenme ve piknik amacıyla açık alana çıkan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla Dicle Nehir kenarına ve Batman Çayına gelen vatandaşlara önleyici hizmet devriyeleri kapsamında hırsızlık, suda araç kalma ve suda boğulma olayları ile ilgili olarak bilgilendirme faaliyetleri yapacaklarını kamuoyuna duyurdu. (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir