• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
750 Mavi Kapak Getirene Kebap İkram Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kırıkkale`de bir işletme sahibi, engellilere tekerlekli sandalye almak için başlattığı kampanyada, 750 adet mavi kapak getirene kebap ikram ediyor.

Yaklaşık 2 yıldır Kırıkkale`de hizmet veren `Bursa Hünkarım` isimli lokantanın engelliler için başlattığı mavi kapak kampanyası, Kırıkkale`de gençlerin ilgi odağı oldu. Kampanyaya katılan ilköğretim öğrencisi Eray Arslan, 750 mavi kapak getirerek, ilk İskender kebabı yemeye hak kazandı. Kampanyanın duyulmasıyla çok sayıda genç topladıkları kapakları getirerek işletme sahibine teslim etmeye başladı.

Kampanyaya katılan gençleri kutlayan işletme sahibi, "Diğer vatandaşlarımızı da kampanyamıza katılmaya bekliyoruz. Amacımız, toplumumuzun bir parçası olan engellileri görmezlikten gelmeden sahip çıkmak." dedi.

Kampanyaya destek veren Eray Aslan, "Bu kapakları engellilere yardım için topladım. Onlar da bana ödül olarak yemek ısmarladı. Arkadaşlarıma da söyleyeceğim, onlar da mavi kapak toplayarak buraya getirsinler. Bir engelliye tekerlekli sandalye alınması için böyle güzel bir kampanya başlatmalarından dolayı işletme sahibine ve yetkililere teşekkür ediyorum." dedi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir