• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İntihar eden izinli asker Viranşehir'de defnedildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tokat'ta jandarma olarak askerliğini yapan jandarma er İzzet Dolaş, izin alıp Viranşehir'deki evine geleceği sırada Kahramanmaraş'ta babasına ait tabancayla intihar etmişti.  Dolaş'ın cenazesi, memleketi Viranşehir ilçesine bağlı Gözlek köyünde defnedildi.

Edinilen bilgilere göre Gözlek köyü muhtarı Hamkan Dola'şın oğlu İzzet Dolaş, yaklaşık iki ay önce askere gitti.

Tokat'a askeri görevini yaptığı sırada psikolojik sorunlar yaşamaya başlayan Dolaş'ın durumunun ailesine bildirilmesi üzerine baba Hamkan Dolaş, Tokat'a gitti.

İzinli olarak oğlunu alıp Viranşehir'e dönen Baba Hamkan Dolaş, Kahramanmaraş yakınlarında mola verdi. Baba Dolaş marketten bir şeyler almak için arabayı terk edince oğlu arabayı kullanarak kaçtı. Kısa bir mesafe sonra duran İzzet Dolaş, babasının beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Dolaş'ın naaşı bugün Viranşehir'e getirilerek Gözlek Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit'in de katıldığı törende Dolaş'ın yakınları gözyaşı döktü. Dolaş'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. (Sabri Acet-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir