• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te 14 şüpheli ByLock`tan tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ'ye finans sağlayan ve KHK ile kapatılan vakıf yöneticisi 10 şüpheli ile şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle 13 şüpheli şahıs olmak üzere toplamda 23 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 14'ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ'ye finans sağlayan ve KHK ile kapatılan vakıf yöneticisi 10 şüpheli ile şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle 13 şüpheli şahıs olmak üzere toplamda 23 şüpheli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.T, M.E.Ö, C.Y, A.H.K, N.F.S, Y.B, F-G, A.D, A.O, K.Ş.Y, S.D, G.Y, A.İ, Y.C isimli 14 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Şüphelilerden A.B, K.Ş, A.T.A, A.B, M.A.E, A.A, O.Ç, İ.P ve M.G isimli 9 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir