• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Halkın huzuru için `basın-siyaset` yardımlaşmalı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) Kurucu Başkanı Fuat Üzümcü, cemiyetin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geçen gün gerçekleşen kongre sonucunda HÜDA PAR İl Başkanlığına tekrar seçilen Davut Şahin'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarette BAMMED Kurucu Başkanı Fuat Üzümcü ve yönetim kurulu üyelerini, HÜDA PAR İl Başkanı Şahin ve parti üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, "Kısa adı BAMMED olan Batman Medya Mensupları Cemiyeti bizi kongremizden dolayı ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Allah onlardan razı olsun. Ayın 18'inde bir kongre gerçekleştirdik ve bu kongrede başkanlık görevini tekrar bize verdiler. Bu görevden dolayı da muyluyuz, zira bir dava partisiyiz. Partimizin hangi kademesinde olursak olalım üzerimize düşen görevleri hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız." dedi.

Şahin konuşmasının devamında, "Batman'ımızın maddi ve manevi kalkınması için çabalarımızı daha çok yoğunlaştıracağız. Ziyarette bulunan kardeşlerimizin de cemiyetleri yeni kurulmuş sayılır. Bu anlamda biz de kendilerine başarılar diliyoruz, onları tebrik ediyoruz. Bizim de kendilerine ziyaretlerimiz olacaktır, basın her anlamda çok önemli bir faktördür. Yaşadığımız il ve ilçede bu ortamı teneffüs ettiğimiz, sıkıntılarını ve güzelliklerini beraber geçirdiğimiz insanlarımıza, basın kendi alanında, siyasi partiler kendi alanlarında halkımızın huzuru için çaba göstermeleri gerekir. Basın ve siyaset bu konuda yardımlaşarak birlikte fikirler üretirlerse daha sağlıklı fikirler ortaya çıkar." diye konuştu.

Tekrar il başkanı seçildiği için Şahin'i tebrik eden BAMMED Kurucu Başkanı Üzümcü, "Kongreniz ve yeniden il başkanı seçilmeniz tekrardan hayırlı olsun. Kongrenize genel başkanınızın iştiraki Batman için büyük önem teşkil ediyor. Batman için projesi olan, sorunları çözüm noktasında önerisi olan herkesi ziyaret etme hedefimiz var. HÜDA PAR'ı da sorunları çözüm noktasında tavsiye, proje ve önerileri olduğu için ayriyeten tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir