• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
SP Batman İl Teşkilatı 6`ncı Olağan Kongresi yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gerçekleştirilen kongreye Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Fethullah Erbaş, İl Başkanı Mehmet Fırat, teşkilat üyeleri, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, bazı parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra partililer katıldı.

Program, divan heyetinin teşekkülü, faaliyet ve mali raporlarının okunması ile devam etti. Kongrede söz alan İl Başkanı Fırat, "Dünya ve Türkiye'de çok büyük gelişmeler oluyor. Bugün Orta doğuda kan gövdeyi götürüyor. Muhterem hocamız Erbakan'ın işaret ettiği tüm tehlikeler bugün adım adım gerçekleşiyor. Kürt, Türk ve Arap kardeşlerimizin canı yanıyor. İnsanlar ittifaktan bahsediyor ama kimse enflasyondan, dış ve iç borçtan bahsetmiyor. Biz seçimlerde seçim tuzakları hazırlarken, Orta Doğuda güçler ülkelerin haritalarını değiştiriyor. Seçimlere 20 ay kaldı ama ittifaktan başka bir şey konuşulmuyor. Biz temel prensiplerimizi oturtmuş bir partiyiz, 45 yılık siyasi mücadelemizde kimseyi aldatmadık, yalan atmadık, milletimize ve ülkemize asla ihanet etmedik." ifadelerini aktardı.

Ardından söz alan SP Genel Başkan Yardımcısı Fethullah Erbaş, "Biz Müslüman olarak doğduğumuz için ne kadar şükür etsek azdır. Çünkü Müslüman yarınını düşünüyor ama olmayan düşünmüyor. Savaşların çoğu neden orta doğuda oluyor? Çünkü orada petrol var. Amerika ve Rusya başta olmak üzere tüm küresel devletler petrol için orta doğu üzerinden oyun oynayıp, planlar gerçekleştiriyorlar." diye konuştu.

Seçimlerin ardından Fırat'ın tekrar başkan seçilmesi ile program son buldu. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir