• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl Çevre Müdürlüğü Faaliyet Raporunu Yayınladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Valisinin talimatı doğrultusunda kurumların aylık faaliyet ve hedef planlarını yayınlamaları çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Şubat ayı Faaliyet Raporunu yayınladı.

Konuyla ilgili yayınlanan raporda şu başlıklar öne çıktı:
1- Bingöl Kiğı Jandarma Subay Astsubay (20 Daire) Lojman İnşaatı işi İnşaatı işi devam etmekte olup, 939.032,73 TL Hak ediş ödemesi yapılmış olup süresi içerisinde bitirilmesi planlanmaktadır.
2- Bingöl Jandarma Komutanlığı 10 Adet Bina (Hiz. Bina ve Tes.) Güçlendirme ve Onarım işi bitmiş olup Geçici Kabulü Yapılmıştır.
3- İhalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca (Yapı İşleri Genel Müdürlüğü) yapılan Bingöl 750 Kişilik Öğrenci Yurdu İnşaatı işi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş, yüzde 14 yapılmış olup 2.154000,00 TL hak ediş ödemesi yapılmıştır.
4- İhalesi TOKİ tarafından yapılan Bingöl İli Adaklı İlçesi 20 yataklı Entegre Devlet Hastanesi, alt yapı ve çevre düzenleme inşaatı İşine kontrollük hizmeti için eleman görevlendirilmiştir.
5- İhalesi TOKİ tarafından yapılan İlimiz Genç İlçesi 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ile Alt yapı ve Çevre düzenlenmesi ve yapım İşine kontrollük hizmeti için eleman görevlendirilmiştir.
6- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Kiğı İlçesi 200 Kişilik Öğrenci Yurdu Yapım İşi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup işe devam edilmektedir.
7- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez 200 Kişilik Öğrenci yurdu Yapım İşi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup 538.420,79 TL hak ediş ödemesi yapılmıştır.
8- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez Gözer 8 Derslikli İ.Ö.O. Yapım işi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup, yüzde 14 yapılmış olup 119.593,33 TL hak ediş ödemesi yapılmıştır.
9- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez 3 Derslikli İ.Ö.O yapım İşi için kontrollük hizmeti Müdürlüğümüzce yapılmaktadır.
10- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Yetiştirme Yurdu İdari Bina ve 13-18 Yaş Grubu Sevgi Evleri işi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş, yüzde 21 yapılmış olup 425.956,62 TL hak ediş ödemesi yapılmıştır.
11- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez Aşağı Yenibaşlar 4 Derslikli İ.Ö.O. Yapım işi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup işe devam edilmektedir.
12- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez Şekerpancarı 4 Derslikli İ.Ö.O. Yapım işi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup, yüzde 64 yapılmış olup 275.084,39 TL hak ediş ödemesi yapılmıştır.
13- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez Sığınaklı 5 Derslikli Anaokulu Yapım işi için Müdürlüğümüzce yapı denetim elemanı görevlendirilmiş olup işe devam edilmektedir.
14- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Solhan İlçesi Öğretmen Veli TUĞA İ.Ö.O 8 Derslikli yapım İşi için kontrollük hizmeti Müdürlüğümüzce yapılmaktadır.
14- İhalesi İl Özel İdaresince yapılan Bingöl Merkez Kız Meslek Lisesi Küçük Tip Spor Salonu yapım İşi için kontrollük hizmeti Müdürlüğümüzce yapılmaktadır. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir