• DOLAR 32.506
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2476.803
  • ...
O`da kampanyaya katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

TEKNOLOJİ SERVİSİ

Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi Facebook'un 50 milyon kullanıcısına ait kişisel bilgilerin, kritik siyasi seçimleri etkilemek için usulsüz kullanıldığının ortaya çıkmasının yankıları sürüyor.

Skandalın ortaya çıkmasının ardından Facebook`u protesto eden kullanıcılar, “Facebook`u sil” kampanyası başlattı. Kampanyaya son olarak Tesla ve Space X CEO'su Elon Musk da destek verdi.

“FACEBOOK NEDİR?”

“Facebook nedir?” sorusuyla insanları Facebook`u sorgulamaya davet eden Musk, bir kullanıcının kendisine yönelttiği, “Space X sayfasını Facebook`tan silebilir misin?” şeklindeki soruya, “Bir sayfa olduğunun farkında bile değilim. Eğer bir sayfa olursa kaldırırım yanıtını verdi.

TESLA VE SPACE X'E AİT FACEBOOK HESAPLARI SİLİNDİ

Elon Musk ve takipçileri arasında yaşanan diyalog sonrası milyonlarca takipçisi bulunan Tesla ve Space X'e ait Facebook hesapları silindi.

Başka bir kullanıcının Instagram ile ilgili sorusuna yanıt veren Musk, “Instagram bağımsız kaldığı sürece kullanılabilir. Benim hiçbir zaman Facebook hesabım olmadı. Biz reklamlara para ödemiyoruz. Bu sebeple umurumda değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Reuters

Bu haberler de ilginizi çekebilir