• DOLAR 32.509
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2488.387
  • ...
"Gençlerimizi nasıl yetiştirirsek yarınlarımız öyle şekillenecektir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Şube Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Bitlis İl Başkanlığını ziyaret ederek, Bitlis 2'nci Olağan Kongresinde yeniden il başkanı seçilen Celal Gül'ü tebrik edip başarılar dilediler. 

Ziyarete gelen heyeti, HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül ve il teşkilatı karşıladı.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Şube Başkanı Mustafa Cengiz, özellikle gençlerin ihyası noktasında daha fazla bir çalışma yürüttüklerini belirterek, gençliğin içinde bulunduğu durumun pek de iç açıcı olmadığını ifade etti.

Cengiz, İlim Yayma Cemiyeti olarak topluma faydalı olmak adına gayret ettiklerini dile getirerek, "Öncelikle 2'nci Olağan Kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeniden İl Başkanlığına seçildiniz. Sizleri de tebrik ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyorum. Davetiniz üzere kongrenize istişare ettik. Hepimizin amacı ümmetin birliği ve kardeşliğidir. Bunun tesis edilmesi için gayret sarf ediyoruz. Özellikle bugün geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin içinde olduğu durum hiç de iç açıcı değil. Bu gençlerimizin toplumuna, ailesine, kendisine ve memleketine faydalı birer fert olmaları için İlim Yayma Cemiyeti olarak, elimizden gelen gayretleri sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz." dedi.

"Gençlerimizi nasıl yetiştirirsek, yarınlarımız öyle şekillenecek"

Kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül, parti olarak İslami bir hassasiyete sahip olduklarını hatırlatarak, topluma hem maddi hem de manevi olarak hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Gül, "Evet, toplumumuz her geçen gün maneviyattan uzaklaşıyor. Kötülüğe götüren yollar cazip hale getiriliyor. Oysa gençler bizim geleceğimizdir. Yarınlarımızı gençlerimize emanet edeceğiz. Bu toplumu yarın bu gençler idare edecek ve yönetecektir.  Bizler gençlerimizi nasıl yetiştirirsek yarınlarımız öyle şekillenecektir. Eğer bizler, gençlerimizi inanç değerlerimizle, kültürümüzle, örf ve adetlerimizle barışık ve bu minvalde yetiştirirsek, geleceğimiz emin ellerde olacaktır. Fakat inancından ve değerlerinden kopuk bir gençlik yetiştirirsek, yarınlarımız için pek de umut verici olmaz. Bundan dolayı eğitim müfredatının mutlak surette, bu toplumun inanç değerlerine uygun bir şekilde hazırlanmalıdır."

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Gül, "HÜDA PAR Ne Diyor" kitabı ile  HÜDA PAR Parti Programı ve Eğitim İşleri Başkanlığının hazırladığı eğitim müfredatı ile ilgili rapor çalışmasını Mustafa Cengiz'e hediye etti.  (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir