• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Öğrencilerden anlamlı ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Kozluk ilçesinde ortaokul öğrencileri, "Değerler Eğitimi" kapsamında hasta ziyaretlerinde bulundular.

75. Yıl Ortaokulunun öğretmenleri, öğrencilerin hasta ziyaretinin önemini kavrayabilmeleri için Kozluk Devlet Hastanesinde yatan hastalara ve hasta yakınlarına anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hastanenin servis bölümünde yatarak tedavi gören hastaları öğretmenleriyle beraber ziyaret eden öğrenciler, çiçek ve çeşitli ikramlarda bulunarak, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hastalar ise öğrencilerin bu güzel davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan 75. Yıl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Şevki Çolakça, amaçlarının, toplumda var olan güzel değerleri öğrencilere birebir yaşatmak olduğunu söyledi.

Çolakça, "Okul yönetimi olarak amacımız, bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin toplumumuzda var olan bu güzel değerleri birebir yaparak, yaşayarak, öğrenerek hem içselleştirmeleri hem de bu güzel değerleri gelecek kuşaklara aktarmalarıdır. Ayrıca, yapılan ziyarette öğrencilere hastane hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Öğrenciler, doktor ve hemşirelere meslekleriyle alakalı sorular sorarak bilgi aldılar ve meslekleri yerinde tanıma noktasında bilgi sahibi oldular. Bu anlamda bizlere bu ziyarette sıcak ve yakın ilgi gösteren başta Kozluk Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Beşir Bulut'a, hastane müdürleri Canan Hanım ve Şirin Bey ile hemşirelere çok teşekkür ederiz." dedi. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir