• DOLAR 32.451
  • EURO 34.507
  • ALTIN 2467.74
  • ...
FKA yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) yönetim kurulu mart ayı toplantısı Malatya'da gerçekleştirildi.

Malatya Valisi ve FKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaban başkanlığında dün yapılan toplantıda Kaban, katılımcılara hitap etti.

Mali destek programlarının değerlendirileceğini bildiren Kaban, bölgenin kalkınması yönünde kaynakları en etkin şekilde kullanmanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Kaban, "TRB1 Bölgesi'nde turizmin ve endüstriyel üretimin gelişimine etkin biçimde katkı sağlayacak mekanizmaların geliştirilmesini sağlamak amacıyla başlatılan Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı'na başvurular yarın sona erecek. Programın, bölge turizmi ve endüstriyel gelişime önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Toplantımızda 2017 yılı ajans faaliyet raporu ve Kalkınma Ajansları Yatırım Destek Ofisleri Yönetmenliği'nin ilgili hükümleri gereği ajansımız tarafından bölge illerinde ilgili kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde hazırlanan 'il yatırım destek ve tanıtım stratejileri'ni değerlendireceğiz." dedi.

Toplantıya; Bingöl Valisi Ali Mantı, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, il genel meclisi başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanları ile FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop katıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir