• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İmam hatip öğrencilerinden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili münasebetiyle Silopi Anadolu İmam Lisesi öğrencileri kurum amirlerine, çarşı merkezindeki esnafa ve vatandaşlara 40 Hadis-i Şerif kartı ile beraber lokum dağıttı.

Öğretmen ve öğrencilerle beraber hazırladığı Hadis-i Şerif kartları ve lokumlar paketlenerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, kurum müdürleri öğretmenler ve çarşı merkezindeki esnaf ve vatandaşlara dağıttı. Öğrencilerin bu örnek davranışından ötürü tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, İmam Hatip öğrencilerinin toplumu bilinçlendirecek kişiler olduğunu söyledi.

40 Hadis-i Şerif kartları ve lokum dağıtımının ardından değerlendirmede bulunan Silopi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Zahir Kocaman, mübarek üç ayların başlangıcı olması nedeniyle kurum amirlerine, çarşı merkezindeki esnafa ve vatandaşlara öğrencilerle beraber 40 hadis kartı ve lokum dağıttıklarını belirtti.

Kocaman, "Bugün üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili aynı zamanda perşembe akşamını cuma akşamına bağlayan geceye denk gelmesi ayrı bir güzellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu vesileyle Silopi Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle birlikte çarşı merkezindeki esnafımıza ve kurum amirlerine Hadis-i Şerif kartları eşliğinde lokum dağıttık. Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bizlere üç ayların tamamını yaşatmayı nasip etsin. Kılacağımız namazları, tutacağımız oruçları dergâh-ı izzetinde kabul etsin." ifadelerini kullandı. (Ahmet Uçar - İLKHA)   











Bu haberler de ilginizi çekebilir