• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Batman ilkokulu öğrencileri kampüste fidan dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İlköğretim Okulu tarafından öğrencilere tutumluk, yatırım bilinci ve doğa sevgisi aşılamayı amaçlayan "Tutumlu Ol, Yatırım Yap" projesi kapsamında dağıtılan kumbaralarda biriktirilen paralar Batman Üniversitesi Fidan Dikim Sahasında meyve fidanları olarak yatırıma ve doğa sevgisine dönüştü.

Tutumluk haftasında itibaren kumbaralarında para biriktiren Batman İlkokulu öğrencileri, biriktirdikleri paralarla Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü fidan dikimi alanına 550 meyve fidanı dikti.

Meyve fidanı ekim etkinliğinde konuşan Batman İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Sadık Gürses şunları söyledi: "Projemize Tutum ve Yatırım Haftası'nı içinde bulunduran aralık ayında öğrencilerimize kumbara dağıtarak başladık. Dağıtılan kumbaraları mart ayında toplayıp kumbaralardan çıkan para ile fidan alımı yaptık. Proje ekibi olarak yaptığımız araştırmalar ve başvurular sonucunda Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde okulumuza fidan dikim alanı tahsis edildi. Batman Üniversitesi yetkililerinin katkılarıyla tüm öğretmen ve öğrencilerimizin etkinliğe katılımı sağlandı." (M.Fatih Akgül-İLKHA)  










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir