• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
At arabacılardan büyükşehir belediyesine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da bir grup at arabacı evlerinde oldukları vakit Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından arabalarının evlerinin önünden götürüldüklerini iddia ederek, duruma tepki gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi binasının önünde toplanan grup duruma tepki göstererek, alınan arabalarının kırılıp parçalanarak atıldığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesinden bir yetkili ile görüşmek isteyen grup, uzun süre olay yerinde beklerken, polis ekipleri tarafından Büyükşehir Belediyesi binasının önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.

"10 tane arabanın zincirini kırıp götürdüler"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin kendisinin ve arkadaşlarının arabalarını kapının önünden kırıp götürdüğünü ifade eden Hacı Maviboncuk, olaydan sonra Zabıta Müdürlüğüne gittiğinde yaka paça dışarı atıldıklarını ileri sürdü.  

Maviboncuk, "Benim ciğerim yanıyor. 7 kişiye bakıyorum. Kapımın önünde zincirle bağlı olan arabamı kırıp götürdüler. Sadece benim değil 10 tane arabanın zincirini kırıp götürdüler. Her biri 2 milyardan 20 milyar yapıyor. Bütün arabaları mahalle arasından söküp götürdüler. Bu hangi kanunda yazıyor. Zabıta müdürünün yanına gittik adam bizi yaka paça tuttu dışarı attı. 'Ben sizinle muhatap olacak şahıs değilim' dedi. Biz şimdi ne yapacağız, kimin yanına gideceğiz?" dedi.

Toplanan kalabalık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine çalışma imkânı tanıyacaklarına dair aldıkları sözden sonra sessizce dağıldı. (Hüseyin Sayhar-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir