• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...
Yurt-Kur Faaliyet Raporu ve Hedef Planını Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in talimatları doğrultusunda kurumların aylık faaliyet ve hedef planlarını yayınlamaları çerçevesinde Yurt Kurumu Bingöl Yurt Müdürlüğü, Şubat ayı Faaliyet Raporu ve Mart ayı Hedef Planını yayınladı.

Konuyla ilgili yayınlanan Şubat ayı Faaliyet Raporu'nda öne çıkanlar şöyle:
- Kurumumuz, öğrenciler sömestri tatilinde olduklarından bloklarımızda gerekli temizlik ve hazırlık çalışmaları yapılmıştır.
- Kurumumuza tahsis edilen arsada yapılmakta olan 750 kişilik yurdun yapımına inşaat sezonunun kapanması nedeniyle ara verilmiştir.
- Ayrıca arsa hukuki işlemleri tamamlanan prefabrik yurdun proje ve ihale işlemleri Ankara da genel müdürlüğümüz ve çevre şehircilik bakanlığı tarafından yürütülmektedir.
- Şubat ayında çeşitli nedenlerle yurttan kaydı sildirilen öğrencilerin yerine listeden 13 öğrencinin kaydı yapılmıştır. 2 öğrenci de kendi isteğiyle kayıt silmiş, mevcudumuz 548 öğrencidir.
- Halen kullanmakta olduğumuz kalorifer yakıt deposu yetersiz olduğundan Bölge müdürlüğüyle görüşülerek yeni ve daha büyük bir yakıt deposunun yapımı için çevre ve şehircilik il müdürlüğü ile TMOBB Bingöl il başkanlığına deponun özelliği maliyeti ve yerinin tespiti amacıyla yazı yazılmıştır.
- 29 şubat 2012 tarihinde yoğun kar yağışı nedeniyle çöken garajımız için bölge müdürlüğümüze bilgi verilmiştir.

Mart Ayı Hedef Planı
- Müdürlüğümüzde barınan öğrencilerimize yönelik 15 Mart 2012 tarihinde il Afet Müdürlüğünce deprem bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.
- Yakıt deposunun yapımı için gerekli ön araştırma sonuçları ilgili kurumlar nezdinde takip edilecektir.
- Yoğun kar yağışı nedeniyle çöken garajımız için il afet Müdürlüğünce gerekli hasar tespitinin yapılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.
- Kayıt silecek öğrencilerimizin yerine yedek listeden sıra takip edilerek öğrenci alınacaktır.
- Öğrencilerimizin huzurlu ve hijyenik bir ortamda barınmaları amacıyla gerekli çalışmalar yapılacaktır.
- Yapımı devam 750 kişilik yurt ile ihale aşamasında olan 300 kişilik prefabrik yurtla ilgili süreç içerisinde gerekli takip ve çalışma yapılarak bilgi verilecektir. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir