• DOLAR 32.545
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2430.872
  • ...
Hilvan Belediye Başkanından HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve beraberindeki heyet HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR'a nezaket ziyaretinde bulunan heyeti, Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen karşıladı. Yapılan ikramın ardından Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçede yaptıkları ve yapacakları hizmetler konusunda HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen'i bilgilendirdi.

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen, ilçede yapılması gerekli olan hizmetleri Başkan Bayık'a iletti.

Göçmen, "Bizlere nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve heyetine teşekkür ediyorum. İlçemizin bazı konularda geri kaldığını bunun için yapılması gereken işler konusunda istişare ve bilgilendirmelerde bulunduk. İlçede yapılması gereken başta su arıtma tesisi, ilçe otogarı, doğalgaz ve mevsimlik işçi olarak başka illere gidip çalışmak zorunda kalan vatandaşlarımız içinde iş imkânı sağlanması konusunda istişarelerde bulunduk." dedi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir