• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayımlanan bazı yerel gazetelerden haber başlıkları şöyle;
 
VAN OLAY GAZETESİ: "Van`a Aktarılan Kaynaklar Caddelere ve Sokaklara Yansımıyor"
Merkez ilçe başkanlığı devir teslim töreninde konuşan Van Milletvekili Burhan Kayatürk deprem sonrası Van için hazırlanan ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Böyle Vatandaş Her Belediye`ye Nasip Olmaz
Van`da yerel ve ulusal medyada defalarca yer almasına rağmen bir türlü yapılamayan yollardaki derin çukurları vatandaş kendi imkânlarıyla doldurmaya çalışıyor.
 
VANGÖLÜ EKSPRES: AK Parti Van Milletvekili Kayatürk: "Uzlaşı ve diyalogun olduğu bir yerde hiç kimsenin dağda kalmasını istemem. Yeni merkez ilçe başkanının yetki belgesi devir teslim töreninde konuşan AKP Van milletvekili Burhan Kayatürk, akan kanın durması için risk alarak çözüm aradıklarını dile getirdi.
 
Gevaş`ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri:
Gevaş Belediyesi ve Gevaş Sesi Gazetesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında 3 haftaya yayılan Kur`an-ı Kerim`i güzel okuma ve ezan yarışması düzenlendi.
 
PRESTİJ HABER: Düne Kadar 9 Bin 367 Kere Sallandık, Daha da Sallanacağız
23 Ekim 2011`de Van`da meydana gelen depremlerin ardından şimdiye kadar 9 bin 367ndeprem daha kaydedildi.
 
ŞEHRİVAN: AK Parti Van`da `Sil Baştan`!
Van`da yaşanan deprem nedeniyle merkez ilçe ve il kongresini yapamayan AK Parti Van il teşkilatında merkez ilçe başkanı Burak Şahin`in yerine Aydın Koç atandı. Diğer ilçelerde de benzer şekilde yeni isimler görevlendirildi. (Mahmut Aytekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir