• DOLAR 32.334
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2300.043
  • ...

 

EKONOMİ SERVİSİ

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)`nun TÜYAP işbirliğiyle düzenlediği İDEV 2018- Doğu Marmara 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı ve Doğu Marmara 2. Gayrimenkul Fuarı, 5000 m2 alanda yüzün üzerinde firmanın katılımı ile açılıyor. Evlenecek, evini yenileyecek ve ev sahibi olacakların büyük ilgisini çekecek olan Fuarlar,  21 – 25 Mart 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi`nde eş zamanlı olarak gerçekleşecek. Kocaeli`nin en görkemli fuarı için KOTO Sosyal Tesisleri Beyt`ül Kebap`ta basın toplantısı düzenlendi.

8 FARKLI ÜLKEDEN YAKLAŞIK 120 FİRMA FUARDA İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPACAK

Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Necmi Bulut,

“ Bu yıl ilk kez İDEV Fuarı ile eş zamanlı olarak Ekonomi Bakanlığı desteği ve ABİGEM işbirliği ile Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği düzenlenecektir. Bu kapsamda 8 farklı ülkeden yaklaşık 120 firma fuar alanımızda iş görüşmeleri gerçekleştirecektir. Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda üyelerimizi uluslararası pazarlara ulaştırmaya gayret gösteren Odamız bu ve bunun gibi birçok etkinliği hayata geçirecektir” dedi.

EVLE İLGİLİ HER ŞEY

Toplantıda TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz ise,

“Ev almak ve evini yenilemek isteyenler, yeni evliler ve evliliğe gün sayanlar ihtiyaç duyduğu her şeyi bu fuarlarda bulabilecek. İdeal ev, evlilik hazırlıkları Fuarı ile eş zamanlı Gayrimenkul Fuarı`nı da düzenliyoruz. Birbirinden modern konut, villa, işyeri ve rezidans projelerinin yer aldığı bu fuarda kendi evinin sahibi olmak isteyen çiftler birbirinden avantajlı konut projelerini değerlendirme fırsatı yakalayacak.`` dedi. Aynı zamanda otomobil hayali kuran çiftler de segmentinin lider otomobil markalarının fuara özel kampanyalarından faydalanarak otomobil sahibi olabilecek.” dedi.