• DOLAR 32.446
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2480.546
  • ...
Batman`da "Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun Nisan ayında "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" adı altında 30 merkezde etkinlik yapılacağını duyurmasının ardından platformun Batman Koordinatörlüğü 15 Nisan'da açık alanda bir etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, düzenlenecek olan etkinlik için istişare toplantısı yaptı.Toplantıya, platforma bağlı derneklerin temsilcileri katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda etkinliğin tarihi ve yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

İstişare toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, hazırlıklar ile ilgili bilgileri aktardı.

Aydın, Batman merkezde düzenlemeyi planladıkları etkinliğinin 15 Nisan Pazar günü gerçekleştirileceğini açıkladı.

Yeni Otogar yanındaki alanda tertipleyecekleri etkinlik için bir araya geldiklerini belirten Aydın, "Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü olarak nisan ayının 15'inde yapacağımız Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemi anlama ve sünnetini yaşama etkinliği için bugün bir araya geldik. İnşallah bu nisan ayının 15'inde yapacağımız mevlid etkinliği için bugün itibariyle start vermiş bulunmaktayız. Öncesinde yapmış olduğumuz Siyer Sınavı'yla Batman'da 155 kardeşimiz dereceye girmişti. İnşallah bu kardeşlerimizin hediyelerini 25 Mart'ta bir programla kendilerine takdim edeceğiz. Bu etkinliğimiz de Kültür Merkezinde olacaktır." dedi.

"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri kapsamında, yapacakları çalışmaları anlatan Aydın, ""Her Güne Binler Salavat' sloganıyla nisan ayı boyunca halkımızla beraber Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem için salavatlar okuyacağız. Basınla bir araya geleceğiz. Gül dağıtımımız olacak. Batman'ın tüm kavşaklarına mevlid etkinliğiyle ilgili brandalar asılacak. Hava brandalarımız asılacak. Nisan ayı boyunca Peygamber Efendimizin mevlid etkinliğiyle ilgili etkinliklerimiz devam edecek. Halkımızla beraber coşkulu bir şekilde inşallah etkinliğimizi yapacağız. 15 Nisan'da Yeni Otogar yanı mevlid alanında 'Peygamber Efendimizi Anlama ve Sünnetini Yaşama' etkinliğiyle halkımızın huzurunda olacağız. Şimdiden bu etkinliğe tüm halkımızı davet ediyoruz." diye konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir